Diensten

Topic Media biedt een breed scala aan diensten voor uw bedrijf.

Content

Marketingdoelstellingen realiseren met content marketing.

Het kan, of het nu gaat om het verhogen van de naamsbekendheid of om het verkrijgen van leads.

Wij geloven dat met relevante en inhoudelijke content we consumenten kunnen informeren, inspireren en activeren.

Wij werken samen met Nederlands grootste nieuwsmerken om uw doelgroep op de juiste manier te bereiken zowel online als offline.

Digitaal

Digital marketing is een breed begrip. Veel organisaties zien er wel voordelen van in, maar hebben zelf niet de tijd of capaciteit om er intensief mee aan de slag te gaan.

Digital marketing is niet meer weg te denken uit uw communicatiemix. En terecht - het is betaalbaar, relevant en daadwerkelijk meetbaar.

Wij bieden u alles wat nodig is om online succesvol te presteren. Zo kunnen wij u helpen met SEO, SEA, programmatic inkopen, native advertising en campagnemanagement.

Agency

Het aanbod van zowel media als reclame is de afgelopen decennia enorm gegroeid, wat er toe heeft geleid dat de consument ruim vier keer zoveel reclame krijgt aangeboden als tien jaar geleden. Deze groei in aanbod gaat echter niet gepaard met een evenredige groei in mediaconsumptie. Hierdoor wordt gerichte communicatie met de consument steeds moeilijker.

Topic Media geeft adverteerders strategische adviezen op het gebied van media-inzet en creatie. Deze twee ankers kunnen nooit zonder elkaar, want een goed geplande campagne is nergens zonder een goede creatie, en een goede creatie is nergens zonder dat een relevante doelgroep wordt bereikt.

Video

Recente studies suggereren dat video in 2018 goed is voor 69% van alle internetverkeer van consumenten. Wij kunnen uw helpen met het produceren van kwalitatieve short form video’s van 90 seconden.

Hiermee kunnen we uw organisatie helpen op de juiste manier te positioneren in de markt. Dit kan in verschillende vormen denk hierbij animatievideo’s, bedrijfsvideo’s of branded video’s.

Met onze in-house specialisten zijn we in staat om de juiste boodschap op te bouwen en te hosten in de meest relevante omgeving voor onze klanten.

0

Tevreden klanten

0

Marketing professionals

0

Media partners

0

Voltooide projecten

Waarmee kunnen wij u helpen?

Bent u geïnteresseerd in hoe Topic Media uw bedrijf kan helpen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op! Wij staan voor u klaar.