Diensten

Topic Media biedt een breed scala aan diensten voor uw bedrijf.

Printoplossingen

Op maat gemaakte thema edities bij landelijk grootste dagblad en magazines om het meest relevante en geëngageerde publiek te bereiken en te activeren.

Topic print campagnes

Al onze printcampagnes bieden de mogelijkheid voor de grootste merken en diensten om zichtbaar te zijn in de grootste dagbladen en magazine in Nederland. We brengen onze campagnes uit op basis van research in de markt en koppelen deze aan belangrijkste momenten in het jaar om zo relevantie te creëren voor onze klanten en lezers.

Goede Start
De Telegraaf

Goede Start

Personal Lifestyle
De Telegraaf

Personal Lifestyle

Innovatief Nederland
EW Weekblad

Innovatief Nederland

Topic Talks
Flair Magazine

Topic Talks

Online oplossingen

Topic Connect is ons eigen inkoopbureau en helpt adverteerders die zelf geen geautomatiseerde banner inkoop mogelijkheden hebben.

Topic Connect

Topic Connect biedt via een eigen Demand side platform mee in de open veiling voor de beste impressies en optimaliseert op basis van de doelstelling van de campagne. Hierdoor kun je effectief en zonder omkijken een display campagne inzetten.

Topic Connect is een krachtig hulpmiddel om je campagne een boost te geven en kan op alle nieuwswebsites in Nederland en devices uitgeserveerd worden. Voor optimale en efficiënte campagneresultaten bieden we tevens gratis regio- en demografietargeting aan. Ook kun je kiezen voor alleen mobiele uitlevering of desktop.

Content studio

Wij verzorgen in-house productie van editoriale content, infographics, display campagnes en social media campagnes gebaseerd op je business goals.

In-house content studio

Onze oplossingen zetten jou op één. We zijn marketing experts en onze in-house studios begeleiden je van concept en idee naar creatie en distributie. We willen dat je verhaal je doelgroep inspireert en hen met de juiste call to action aanspoort om actie te ondernemen zowel online als offline

0

Tevreden klanten

0

Marketing professionals

0

Media partners

0

Voltooide projecten

Waarmee kunnen wij u helpen?

Bent u geïnteresseerd in hoe Topic Media uw bedrijf kan helpen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op! Wij staan voor u klaar.