Wie zijn wij?

Topic Media is een start up, die zich profileert als een full service mediabedrijf. Wij ontwikkelen hoogwaardige cross mediale campagnes met de focus op content die doeltreffend is en klanten helpt hun doelstellingen te behalen. We creëren niet alleen onze eigen marketingcampagnes in print en online, maar we helpen en adviseren onze klanten ook bij marketingstrategieën. Dankzij ons netwerk met de grootste uitgevers in Nederland kunnen we gunstige voorwaarden bieden in de grootste mediakanalen. Kortom, een jong, ambitieus en snelgroeiende Amsterdamse start up in de media, die op zoek is naar jou!

Beschikbare vacatures

Media Sales Stagiair

Wil jij veel ervaring opdoen en leren in een zelfstandige en energieke omgeving waarin je al je creativiteit kwijt kan? Als Media Sales Stagiair ga je meedraaien als volwaardig lid in onze organisatie. Zie jij dit wel zitten? Aarzel dan geen moment en solliciteer direct!

Solliciteer nu

Media Sales Consultant

Wil jij deel uitmaken van een snel groeiend bedrijf aan de Amsterdamse gracht waar enorm veel kansen liggen? Vanwege de constante groei van ons klantportfolio zijn wij bij Topic Media op zoek naar een mediaconsultant. Zie jij dit wel zitten? Solliciteer direct!

Solliciteer nu