Vacature Mediaconsultant

Wil jij deel uit maken van een snel groeiend bedrijf aan de Amsterdamse gracht waar enorm veel kansen liggen? Vanwege de constante groei van ons klantportfolio zijn wij bij Topic Media op zoek naar een mediaconsultant. Ben jij een echte hunter en een ondernemend persoon die wel van een mooie uitdaging houdt? Solliciteer nu!

Topic Media is een start-up die zich profileert als een full service mediabedrijf. Wij ontwikkelen hoogwaardige cross mediale campagnes met de focus op content die doeltreffend is en klanten helpt hun doelstellingen te behalen. We creëren niet alleen onze eigen marketingcampagnes in print en online, maar we helpen en adviseren onze klanten ook bij marketingstrategieën. Dankzij ons netwerk met de grootste uitgevers in Nederland kunnen we gunstige voorwaarden bieden in de grootste mediakanalen. Kortom, een jong, ambitieus en snelgroeiende Amsterdamse start up in de media, die op zoek is naar jou!

Wat ga je als Mediaconsultant doen?

Als Mediaconsultant ben je verantwoordelijk voor het creëren van je eigen crossmediale campagne. Je runt deze campagne als je eigen bedrijf, volledig tot een volwaardig eindproduct. Hierbij specialiseer je je in het aanbieden van onze producten aan zowel bestaande als nieuwe klanten. Dit doe je vanuit een adviserende rol, waarbij je klanten helpt hun doelgroep op een unieke en gerichte manier te bereiken.

Je begint met een researchfase waarin je je verdiept in de markt waarin je jouw project gaat uitbrengen. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de trends en ontwikkelingen om een volwaardig gesprekspartner te zijn voor je klanten. Daarnaast zal je ook nauw contact hebben met journalisten om content te creëren die relevant en passend is voor jouw campagne en ons productieteam.

Wanneer je zeker bent van de kwaliteit van je campagne zal je op zoek gaan naar klanten die je project zullen financieren. Hierbij is het belangrijk dat je een echte hunter bent en stressbestendig, want het is een competitieve markt waarin iedereen de beste wilt zijn. Daarnaast is van belang dat je graag onderhandelt met decisionmakers en energie krijgt van inhoudelijke gesprekken en het maken van deals!

Wat vragen wij van jou als Mediaconsultant?

 • Je bent een ambitieus persoon met minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Je houdt van uitdagingen en behalen van targets;
 • Je bent zelfverzekerd en hebt lef en gaat graag op avontuur buiten je eigen comfortzone;
 • Je bent creatief en denk graag in oplossingen;
 • Je hebt saleservaring of bent erg gedreven om dit te leren;
 • Je bent een teamplayer en hebt een goede dosis humor.

Wat bieden wij jou als Mediaconsultant?

 • Energieke werkomgeving op de Amsterdamse grachten;
 • Een volwaardige leerschool op het gebied van Media en Sales;
 • Ruimte voor doorgroeimogelijkheden en het volledig ontwikkelen van je eigen projecten;
 • De mogelijkheid van het opbouwen van een groot netwerk binnen de media;
 • Gezellige afterworks en maandelijkse incentives;
 • Interessant bonus systeem zonder plafond.
 • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Kortom; groei met ons mee als Mediaconsultant binnen Topic Media. Jij mag de functie zo inrichten, zoals hij jou het beste past. Je runt als het ware je eigen bedrijf. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan direct!

Wie zijn wij?

Topic Media is een start up, die zich profileert als een full service mediabedrijf. Wij ontwikkelen hoogwaardige cross mediale campagnes met de focus op content die doeltreffend is en klanten helpt hun doelstellingen te behalen. We creëren niet alleen onze eigen marketingcampagnes in print en online, maar we helpen en adviseren onze klanten ook bij marketingstrategieën. Dankzij ons netwerk met de grootste uitgevers in Nederland kunnen we gunstige voorwaarden bieden in de grootste mediakanalen. Kortom, een jong, ambitieus en snelgroeiende Amsterdamse start up in de media, die op zoek is naar jou!

Direct solliciteren

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature solliciteer dan direct.

Upload hier je CV