Content met impact

Topic Media Agency is een media bedrijf dat gespecialiseerd is in het helpen van andere bedrijven om te groeien door middel van content marketing. Onze expertise in storytelling stelt ons in staat om vertrouwen en engagement tussen bedrijven en hun klanten op te bouwen via diverse media zoals print, online native oplossingen, podcast en social media. We werken samen met grote landelijke merken zoals: Flair, De Telegraaf, EW weekblad en dagbad Trouw om de campagnes te publiceren.

Onze focus ligt altijd op het bieden van hoogwaardige content die aansluit bij de wensen van onze klanten en het toepassen van de beste storytelling technieken om een op maat gemaakte impact te creëren. We zijn ons ervan bewust dat de juiste toon en heldere communicatie van groot belang zijn in het hele proces om het juiste doelpubliek op het juiste moment te bereiken.

Bij Topic Media Agency leggen we een grote nadruk op onze bedrijfscultuur, waar we talenten met zorg omringen en hen helpen te groeien. We hebben ons gecommitteerd aan welzijn, inclusie en diversiteit op de werkvloer en streven naar een positieve en inspirerende werkomgeving. Onze passie voor kwaliteit en ons vermogen om gepersonaliseerde impact te creëren maken Topic Media Agency een aantrekkelijk en spannend bedrijf om mee samen te werken. We kijken er naar uit om onze ambities samen met jou waar te maken en om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken met onze expertise in storytelling en media.

Team

Maak kennis met de professionals van Topic Media.

Sven Kok

Managing Director

Dennis Lanson

Sales Director

Jurrien Drijver

Senior Mediaconsultant

Mees van der Weij

Mediaconsultant